Çığır Köyü Ocaklı Mezrası İlkokulu
ÇIĞIR KÖYÜ OCAKLI MEZRASI NO 3 MUTKİ / BİTLİS

VİZYON

Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş ; temel demokratik temellerle donanmış ; bireysel farklılıkları ne olursa olsun ; araştırma, sorgulama, eleştirel düşünme, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş ; yaşam boyu öğrenen ve insan haklarına saygılı nesiller yetiştiren bir kurum olmaktır.

MİSYON

Milli Eğitim Temel Kanununa ve Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve ilkelerine uygun olarak; Atatürk İlke ve İnkılaplarını özümsemiş, içinde yaşadığı topluma değer katmayı amaçlayan, kendine büyük ufuklar çizen, araştırmacı ve sorgulayıcı, teknolojiyi kullanarak aktif öğrenmeyi gerçekleştirebilen, değişen müfredat çerçevesinde her konuda proje üretebilen, ekip çalışmasına yatkın , başaran ve başarının zevkine varan, toplumun ihtiyaç duyduğu nesiller yetiştirmek.

Tam gün

Soba